Mijn favorieten

Terug naar de resultaten

Omschrijving

KERSENBLOESEMHOF is een kleinschalig en uniek woonhof in het landelijke Oosterwold. In de groene en ruim opgezette omgeving kunt u heerlijk tot rust komen. De 12 stijlvolle, gelijkvloerse villa’s zijn gelegen aan een royale laan omringd door prachtige kersenbloesembomen, een kindvriendelijke vijver en wandelpaden. Kortom: een groene oase 
waar u in alle rust kunt genieten, maar die ook...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 319.500,- tot € 349.500,- Gebruiksoppervlakte 110 m² t/m 130 m² Inhoud 400 m³ t/m 460 m³ Perceeloppervlakte 550 m² Start bouw 01-03-2018 Start Verkoop 16-07-2017 Oplevering 01-12-2018 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

KERSENBLOESEMHOF is een kleinschalig en uniek woonhof in het landelijke Oosterwold. In de groene en ruim opgezette omgeving kunt u heerlijk tot rust komen. De 12 stijlvolle, gelijkvloerse villa’s zijn gelegen aan een royale laan omringd door prachtige kersenbloesembomen, een kindvriendelijke vijver en wandelpaden. Kortom: een groene oase 
waar u in alle rust kunt genieten, maar die ook kan dienen als gezellige ontmoetingsplek. Genoeg mogelijkheden

IS UW INTERESSE AL GEWEKT?
U heeft de keuze uit twee type villa’s. Voor € 319.500,- kunt u de trotse eigenaar worden van een praktisch ingerichte design villa van 110m² op een kavel van 550m². Voor de designvilla van 130m², ook op een kavel van 550m², betaalt u € 349.500,-. 

Daarnaast is er gezamenlijke grond voor een moestuin of boomgaard. 

De ligging is ideaal: binnen 25 minuten rijden bent u in het centrum van Amsterdam of Utrecht. De ruime woningen hebben een moderne uitstraling, zijn energiezuinig en met tijdloze materialen gebouwd. In meerdere opzichten de beste keuze dus.

Omringd door groen: Als toekomstige bewoner van Kersenbloesemhof geniet u van veel ruimte en groen: rondom uw moderne, vrijstaande villa, maar ook buiten Kersenbloesemhof valt er genoeg te zien en te ontdekken.

Over Oosterwold: Kersenbloesemhof ligt in het landelijke Oosterwold: een 4.300 hectare groot gebied met akkers, weiden en bossen gelegen tussen Almere en Zeewolde. Het is een unieke vorm van gebiedsontwikkeling waarbij de toekomstige bewoners, bedrijven en instellingen grotendeels bepalen hoe dit gebied wordt ingericht. In de ontwikkelvisie staan het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en zelfvoorzienend leven centraal. Een van de afspraken is dat meer dan de helft van een kavel wordt gereserveerd voor groen en water. Dat betekent voor alle bewoners: gegarandeerd prachtig wonen.

Alle belangrijke voorzieningen dichtbij: De ligging is ideaal. Kersenbloesemhof ligt slechts 10 minuten van het Stadshart Almere en 25 minuten van het Gooi. Alle belangrijke voorzieningen zijn goed en snel bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in de buurt. Voor een gezellige lunch of een avondje kunt u terecht bij de vele horeca en terrassen, het theater of de bioscoop. In de naastgelegen wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, een school en de gezellige weekmarkt.

De Villa: BINNEN ZIJN MET EEN BUITENGEVOEL

Zodra u de voordeur opendoet, voelt het als thuiskomen. De entree is licht en ruim en dient als scheiding tussen de twee woongedeelten. Voor de gevels hebben we gekozen voor tijdloze materialen. U kunt hierbij denken aan 
een houten overstek, dak- en wandbeplating en keimwerk als gevelafwerking. Het resultaat? Een moderne combinatie van tijdloze en natuurlijke materialen!

De woning beschikt verder over een moderne badkamer, een los toilet, drie slaapkamers en een ruime berging. En ook deze ruimtes zijn vanzelfsprekend helemaal in de sfeer van de entree en het woongedeelte: ruim en licht.

LOOPT U EVEN IN GEDACHTEN MET ONS MEE?

De entree is het centrale punt van de woning, vanaf hier zijn alle ruimtes in de woning te bereiken. De ruimte met de woonkamer en keuken is in een L-vorm ontworpen en heeft drie buitengevels met grote puien. Hierdoor heeft u prachtig uitzicht vanuit drie ‘kijkrichtingen’ en komt er veel daglicht binnen. Een heerlijke ruimte! 

Villa Type 1 (110 m2 GBO): Deze praktisch ingerichte villa heeft aan de linkerzijde twee ruime slaapkamers. Hier tegenover bevindt zich de badkamer en de logeerkamer. Het woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer met de 
mogelijkheid voor een moderne open keuken. Ruimte voor een grote eethoek en royale zithoek met een schuifpui naar het terras. De hoge plafonds geven de villa een nog ruimtelijker effect.

Villa Type 2 (130 m2 GBO): Bij deze villa is het slaapgedeelte, de badkamer en een apart toilet aan de linkerkant van de woning gelegen en aan de rechterzijde de logeerkamer en het woongedeelte. Het woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer met de mogelijkheid voor een moderne open keuken. Ruimte voor een grote eethoek en royale zithoek met een schuifpui naar het terras. De hoge plafonds geven de villa een nog ruimtelijker effect. 

LOCATIE: De locatie is nog indicatief. Het is het streven om het project op de geprojecteerde locatie te realiseren echter zal de kavel pas definitief kunnen worden vastgelegd nadat de deelnemers (kopers) bekend zijn. 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 319.500,- - € 349.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² t/m 130 m² Inhoud 400 m³ t/m 460 m³ Perceeloppervlakte 550 m² Start bouw 01-03-2018 Start Verkoop 16-07-2017 Oplevering 01-12-2018 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.