Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Almere 1358 EP

Villacomplex Overgooi

1358 EP Almere

Omschrijving

Ruime villa’s op groot perceel.

De omgevingsvergunning is aangevraagd. De ontwikkelaar verwacht in augustus 2018 te kunnen starten met de bouw. 

De wijk ‘Overgooi’, een exclusief en hoogwaardig woongebied aan de rand van Almere, staat bekend om haar luxe woningen op royale kavels met veel ruimte. Op de grote kavels staan prachtige, onder hoogwaardige architectuur...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 499.990,- tot € 549.000,- Gebruiksoppervlakte 202 m² Inhoud 677 m³ Start bouw 15 augustus 2018 Start Verkoop 17 september 2017 Oplevering 15 juli 2019 Aantal kavels 4 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Ruime villa’s op groot perceel.

De omgevingsvergunning is aangevraagd. De ontwikkelaar verwacht in augustus 2018 te kunnen starten met de bouw. 

De wijk ‘Overgooi’, een exclusief en hoogwaardig woongebied aan de rand van Almere, staat bekend om haar luxe woningen op royale kavels met veel ruimte. Op de grote kavels staan prachtige, onder hoogwaardige architectuur gebouwde villa’s, landhuizen en landgoederen. Overgooi is een exclusief gebied in Almere waar grote percelen en luxe woningen worden gecombineerd.

Exclusief en luxe wonen op een steenworp afstand van ’t Gooi. U heeft veel vrijheid en privacy in dit unieke en bijzondere woongebied, aan het Gooimeer in een groen polderlandschap, met brede lanen, rustige woonstraten, brede grasstroken en bermen met statige bomen. Veel natuur en ruimte Ervaar hoe het voelt om vrij te wonen in de Randstad.

Almere Overgooi is het beste wat Almere te bieden heeft. Overgooi is omgeven door prachtige natuur en ligt aan het Gooimeer waar u prachtige wandelingen op de dijk maakt, met uitzicht op Naarden en Huizen. Ruiter-, fiets- en wandelpaden ontsluiten het gebied. Indien u op zoek bent naar rust, ruimte en absolute vrijheid dan biedt Overgooi wat u zoekt. Rust en ruimte met de dynamiek van de stad op fietsafstand. De sleutelwoorden voor wonen in de villa zijn: wooncomfort, luxe, rust, ruimte en privacy.

Overgooi ligt in het geografische centrum van Nederland. Scholen, winkels, alle gewenste dagelijkse voorzieningen en uitstekende horecagelegenheden zijn op korte fietsafstand beschikbaar in het nabije, dorpse Almere Haven.
• Met de auto bent u in 10 minuten in ‘t Gooi
• in 20 minuten in Amsterdam en in een half uur op Schiphol
• De 18 holes golfclub Almeerderhout is op een paar kilometer afstand gelegen
• De paardenmanege aan de Gooimeerdijk is een paar minuten fietsen
• Sneller in ’t Gooi na de verbreding van de provinciale weg N305
• In 15 minuten bent u op Lelystad Airport, vanaf 2019
• het vertrekpunt van menig vakantiebestemming
• Op 3 minuten loopafstand van de villa vindt u het Gooimeer
• Op 10 minuten loopafstand van de villa is het Cirkelbos
• De villa is praktisch gelegen aan het water van de Overgooische Zoom bestaande uit drie eilanden die met vlonderbruggetjes verbonden zijn. Het water biedt in alle seizoenen diverse watersportmogelijkheden: vissen, zwemmen, varen, of schaatsen.

De bereikbaarheid is zeer goed. Via de A6, N305 of A27 rijdt u binnen 10 minuten op de A1 en bent u binnen het half uur in Amsterdam of Utrecht.

Geïncorporeerd in een uniek ontwerp, worden de villa’s gebouwd in een cluster van vier. De architectuur heeft een moderne basis met in de gevel klassiek afgewerkte baksteen elementen. Genieten in een luxueuze en bijzondere woning met de ervaring van een vrijstaande villa! Iedere woning heeft een ideale positionering ten opzichte van de omgeving en elkaar, met een mooi uitzicht op het groen of water. Niet alleen u, maar nog drie andere gezinnen zullen neerstrijken op deze buitengewone locatie. Iedere villa heeft unieke kenmerken qua uitzicht, zo variëren de individuele tuinen van 430 m2 tot circa 1.030 m2. Alle ruimte voor ieders wensen: van een zwembad met jacuzzi, tot een boomgaard met moestuin. Voor het dagelijks comfort is er op eigen terrein ruime parkeergelegenheid, bovendien kunt u op uw eigen privé-erf voor de deur parkeren. De woning-indelingen zijn flexibel en optioneel in samenspraak aan te passen. Elke villa heeft een basisindeling, begane grond woonkamer/keuken, entree en berging, verdiepingen, badkamer, apart toilet, en techniekruimte/ berging met plek voor wasmachine.

Bij het ontwerp is er rekening gehouden met de zichtlijnen vanuit de villa en dakterrassen. Om de woningen zoveel mogelijk privacy te geven zijn de villa’s zo opgesteld dat de zichtlijnen van de verschillende villa’s zoveel mogelijk ‘langs elkaar’ gaan. Ook de dakterrassen zijn ‘van elkaar af’ ontworpen zodat iedereen zoveel mogelijk haar eigen privé stukje buitenruimte heeft.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 202 m2
• Woonkamer plusminus 50 m2 en een aparte bijkeuken
• Vanuit zowel de bijkeuken als de woonkamer heeft u middels dubbel openslaande deuren toegang tot de diepe tuin met veel privacy
• 5 slaapkamers
• Dakterras met privacy en wijds uitzicht
• Mogelijkheid om de gehele villa ‘nul op de meter’ op te leveren (meerwerk)
• Autogarage optioneel (meerwerk)
• Toilet gescheiden van de badkamer
• De kavel is zo gesitueerd dat je kan genieten van de landelijke omgeving en tegelijkertijd van je privacy.
Overdracht Koopaanneemsom € 499.990,- - € 549.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 202 m² Inhoud 677 m³ Start bouw 15 augustus 2018 Start Verkoop 17 september 2017 Oplevering 15 juli 2019 Aantal kavels 4 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.