Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Almere 1349

Wondriaan

1349 Almere

Omschrijving

UW EIGEN PRACHTIGE EN STIJLVOLLE WONING VOOR EUR 385.000 V.O.N. OP EEN RUIME KAVEL VAN 650M2 MET DAARNAAST EEN GEZAMENLIJKE MOESTUIN OF BOOMGAARD. OP 25 MINUTEN RIJDEN NAAR AMSTERDAM EN HET GOOI. GELEGEN AAN EEN KLEINSCHALIG EN GROENE LAAN IN OOSTERWOLD.

WONDRIAAN is een kleinschalig en uniek project in het landelijke Oosterwold. In de groene en ruim opgezette omgeving kunt u heerlijk...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 385.000,- tot € 385.000,- Gebruiksoppervlakte 130 m² Inhoud 385 m³ Perceeloppervlakte 650 m² Start bouw 01 januari 2019 Start Verkoop 05 februari 2018 Oplevering 01 oktober 2019 Aantal kavels 16 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 12 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Kaart

Route van naar , 1349 Almere

Omschrijving

UW EIGEN PRACHTIGE EN STIJLVOLLE WONING VOOR EUR 385.000 V.O.N. OP EEN RUIME KAVEL VAN 650M2 MET DAARNAAST EEN GEZAMENLIJKE MOESTUIN OF BOOMGAARD. OP 25 MINUTEN RIJDEN NAAR AMSTERDAM EN HET GOOI. GELEGEN AAN EEN KLEINSCHALIG EN GROENE LAAN IN OOSTERWOLD.

WONDRIAAN is een kleinschalig en uniek project in het landelijke Oosterwold. In de groene en ruim opgezette omgeving kunt u heerlijk tot rust komen. De 16 stijlvolle Wondriaan-woningen zijn gelegen aan een royale laan en worden omringd door prachtige boompartijen en wandelpaden. Wondriaan wordt een project dat louter luxe en rust uitstraalt. Kortom: een groene oase waar u in alle rust kunt genieten, maar die ook kan dienen als gezellige ontmoetingsplek. Genoeg
mogelijkheden!

Voor € 385.000,- kunt u de trotse eigenaar worden van een praktisch ingerichte en stijlvolle woning van 130m² op een eigen kavel van 650m². Daarnaast is er gezamenlijke grond voor een moestuin of boomgaard. De woningen worden om en om gebouwd in 2 gevel types:

– Geostylistix, kleur ‘Shaded White’
– Geostylistix, kleur ‘Shaded Charcoal’

Als toekomstige bewoner van Wondriaan geniet u van veel ruimte en groen: rondom uw moderne, vrijstaande woning. Ook buiten Wondriaan valt er genoeg te zien en te ontdekken. Wondriaan ligt in het landelijke Oosterwold: een 4.300 hectare groot gebied met akkers, weiden en bossen gelegen tussen Almere en Zeewolde. Het is een unieke vorm van gebiedsontwikkeling, waarbij de toekomstige bewoners, bedrijven en instellingen grotendeels bepalen hoe dit gebied wordt ingericht. In de ontwikkelvisie staan het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en zelfvoorzienend leven centraal. Een van de afspraken is dat meer dan de helft van een kavel wordt gereserveerd voor groen en water. Dat betekent voor alle bewoners: gegarandeerd prachtig wonen. De ligging is ideaal. Wondriaan ligt slechts 10 minuten van het Stadshart Almere en 25 minuten van het Gooi. Alle belangrijke voorzieningen zijn goed en snel bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in de buurt. Voor een gezellige lunch of een avondje kunt u terecht bij de vele horeca en terrassen, het theater of
de bioscoop. In de naastgelegen wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, een school en de gezellige weekmarkt. 

Binnen Almere vindt u ook volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met dank aan de mooie groene omgeving kunt u hier op uw gemak wandelen of een ontspannende fietstocht maken in het natuurrijke buitengebied.

De Indeling:
Begane grond: Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast, het toilet met fonteintje en de bordestrap naar de eerste verdieping. Vanuit hier lopen we verder naar de tuingerichte woonkamer. Wanneer je hier binnenstapt, ervaar je direct hoe heerlijk ruim en licht deze is. De riante living is een oase van licht en rust. Door de openslaande deuren naar de tuin komt de grens tussen binnen en buiten volledig te vervallen. Zie jij jezelf al via de openslaande deuren het zonnetje in lopen?

In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote zithoek waar je je fijn terug kunt trekken met het gezin. Daarnaast is er een grote woon- eetkeuken.

Eerste verdieping
Met op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers heb je in deze woning absoluut geen gebrek aan ruimte. Alle kamers zijn van een goed formaat. Boven ligt ook een separaat toilet en de badkamer. Op de overloop tref je verder nog een bergkast met de cv-opstelling.

Stijlvolle gevels:
Al bij de eerste aanblik van de woning is het duidelijk: wie hier woont heeft zijn stijl gevonden. Door de materialen zorgvuldig te kiezen en alleen genoegen te nemen met kwaliteit zijn wij erin geslaagd een aantrekkelijk design te creëren. Strakke lijnen en moderne vormen, dat zijn de onderscheidende kenmerken van Wondriaan.

Voor de gevels hebben we gekozen voor Geostylistix, een extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen. Door de a-typische afmetingen is het mogelijk geweest om een bijzonder lijnenspel voor de gevel te creëren. De voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen.
Overdracht Koopaanneemsom € 385.000,- - € 385.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 130 m² Inhoud 385 m³ Perceeloppervlakte 650 m² Start bouw 01 januari 2019 Start Verkoop 05 februari 2018 Oplevering 01 oktober 2019 Aantal kavels 16 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 12 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 1349 Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.