Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Almere 1349

Het Kwadrant

1349 Almere

Omschrijving

LET OP!! DE NIEUWE GRONDPRIJZEN IN OOSTERWOLD ZIJN VERWERKT IN DE AANBIEDING!!

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in Het Kwadrant. In Het Kwadrant bevinden zich 4 hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woningen op een eigen kavel van maar liefst 2150 m² of meer.
 
De uitstraling van de villa’s in Het Kwadrant kenmerken zich door een robuuste jaren-30...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 555.000,- tot € 615.000,- Gebruiksoppervlakte 186 m² t/m 205 m² Inhoud 734 m³ t/m 817 m³ Perceeloppervlakte 2150 m² t/m 2350 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 27-11-2018 Oplevering 01-07-2020 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

LET OP!! DE NIEUWE GRONDPRIJZEN IN OOSTERWOLD ZIJN VERWERKT IN DE AANBIEDING!!

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in Het Kwadrant. In Het Kwadrant bevinden zich 4 hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woningen op een eigen kavel van maar liefst 2150 m² of meer.
 
De uitstraling van de villa’s in Het Kwadrant kenmerken zich door een robuuste jaren-30 architectuur, gecombineerd met nostalgische elementen. De hoogwaardige materialen, een bijzondere detaillering in het metselwerk, de uitgebouwde penanten op de voorgevel en de overstek geven de woningen een rijke uitstraling. Een klassiek ontwerp met oog voor detail.

De villa’s beschikken over een riante L-vormige woonkamer met een ruime open keuken en zijn standaard voorzien van drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een grote ruimte gecreëerd. Dit biedt u tal van mogelijkheden.

Iedere villa beschikt standaard over vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Ook beschikken de villa's standaard over een aangebouwde berging.

Het Kwadrant is de perfecte woning voor een ieder die landelijk wonen, ruimte en vergezichten wil combineren met goede voorzieningen. De natuurlijke omgeving biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, joggen en golfen. Ook voor kinderen is de omgeving één groot avontuur, extra versterkt door de aanwezigheid van Stadslandgoed de Kemphaan en het Zuiderzeespeelbos.

Twee typen villa’s:
woningtype Oxford
gebruiksoppervlakte 186,4m²
kavelgrootte:2150m²

woningtype Cambridge
gebruiksoppervlakte 204,5m²
kavelgrootte: 2350m²
 
De kavel
De kavels in Het Kwadrant zijn groter dan die van een traditioneel nieuwbouwproject. Vanuit de ontwikkelvisie van Oosterwold gelden er een aantal specifieke regels voor de kavels in het gebied.

Kort samengevat dienen de kavels in Oosterwold te bestaan uit 25% roodkavel (bebouwbaar oppervlak). Het aantal vierkante meters BVO dat maximaal mag worden gebouwd is 50% van het aantal vierkante meters beschikbare roodkavel.
Verder moet 50% van de totale kavel worden ingericht met stadslandbouw. Op deze wijze blijft voor alle bewoners een groene en landelijke woonomgeving gewaarborgd. De letterlijke betekenis van stadslandbouw is het telen, oogsten en consumeren van voedsel in of in de nabijheid van een stad of dorp. Dit is uiteraard breed te interpreteren.

Tot slot mag maximaal 11% van de kavel worden ingericht als weg, moet er voldoende water
worden gecreëerd (minimaal 2%) en is er minimaal 7% openbaar groen.

De bewoner als initiatiefnemer
Waar uw woning in Oosterwold zal worden gerealiseerd is nog niet definitief vastgesteld. Deze locatie  bepaald u namelijk zelf, gezamenlijk met de andere bewoners van Het Kwadrant. U zult samen met uw medebewoners een collectief vormen. Dit collectief zal in gemeenschappelijkheid en in samenspraak met de gemeente o.a de plek aanwijzen waar het project zal worden gerealiseerd.

De initiatiefnemer bent u dus zelf. Uiteraard zullen wij u in dit proces begeleiden, het collectief ontzorgen en zorg dragen voor een ongecompliceerde turn-key oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Hoe komt u in aanmerking voor een woning in Het Kwadrant?
De vorming van uw collectief wordt voor u verzorgd door Semeijn Makelaardij. U kunt een optie op een woning in Het Kwadrant nemen door een account aan te maken op www.nieuwbouwinschrijving.nl. Als u een account heeft aangemaakt en compleet heeft ingevuld kunt u een optie nemen door een kavel aan te klikken en vervolgens op neem optie te klikken.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 555.000,- - € 615.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 186 m² t/m 205 m² Inhoud 734 m³ t/m 817 m³ Perceeloppervlakte 2150 m² t/m 2350 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 27-11-2018 Oplevering 01-07-2020 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.