Semeijn Makelaardij

De Binderij 4
1321 EH Almere
Tel: 0613928430
info@semeijnmakelaardij.nl
Lentara, Fijn in Oosterwold Koopaanneemsom € 370.000,- tot € 429.000,-
 in Almere 1349

Omschrijving

Project FIJN IN OOSTERWOLD, TYPE LENTARA

LET OP!! DE NIEUWE GRONDPRIJZEN IN OOSTERWOLD ZIJN VERWERKT IN DE AANBIEDING!! 

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in het initiatief Fijn in Oosterwold, type Lentara. In Fijn in Oosterwold bevinden zich 4 hoogwaardig afgewerkte twee-onder-één-kap-woningen op een eigen kavel van maar liefst 1.354 m² of meer. 

Het type Lentara is een fraaie, zeer energiezuinige woning (Bijna Energie Neutraal BENG) met een ruime beukmaat van 5,70 meter, vloerverwarming standaard op de begane grond en eerste verdieping, grote zolderruimte en een complete badkamer. 

De woningen worden All-electric gebouwd en standaard voorzien van een warmtepomp. 

Het woningtype wordt aangeboden in 4 varianten.

Basiswoning: € 370.000,-- VON
Basiswoning met uitbouw: € 399.500,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond)
Basiswoning met garage: € 399.500,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond) 
Basiswoning met garage en uitbouw: € 429.000,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond)

Fijn in Oosterwold, type Lentara is de perfecte woning voor een ieder die landelijk wonen, ruimte en vergezichten wil combineren met goede voorzieningen. De natuurlijke omgeving biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, joggen en golfen. Ook voor kinderen is de omgeving één groot avontuur, extra versterkt door de aanwezigheid van Stadslandgoed de Kemphaan en het Zuiderzeespeelbos. 

  
De kavel 
De kavels in zijn groter dan die van een traditioneel nieuwbouwproject. Vanuit de ontwikkelvisie van Oosterwold gelden er een aantal specifieke regels voor de kavels in het gebied. 

Kort samengevat dienen de kavels in Oosterwold te bestaan uit 25% roodkavel (bebouwbaar oppervlak). Het aantal vierkante meters BVO dat maximaal mag worden gebouwd is 50% van het aantal vierkante meters beschikbare roodkavel. 

Verder moet 50% van de totale kavel worden ingericht met stadslandbouw. Op deze wijze blijft voor alle bewoners een groene en landelijke woonomgeving gewaarborgd. De letterlijke betekenis van stadslandbouw is het telen, oogsten en consumeren van voedsel in of in de nabijheid van een stad of dorp. Dit is uiteraard breed te interpreteren. 

Tot slot mag maximaal 11% van de kavel worden ingericht als weg, moet er voldoende water 
worden gecreëerd (minimaal 2%) en is er minimaal 7% openbaar groen. 

De bewoner als initiatiefnemer 
Waar uw woning in Oosterwold zal worden gerealiseerd is nog niet definitief vastgesteld. Deze locatie  bepaald u namelijk zelf, gezamenlijk met de andere bewoners van uw collectief. U zult samen met uw medebewoners een collectief vormen. Dit collectief zal in gemeenschappelijkheid en in samenspraak met de gemeente o.a de plek aanwijzen waar het project zal worden gerealiseerd. 

De initiatiefnemer bent u dus zelf. Uiteraard zullen wij u in dit proces begeleiden, het collectief ontzorgen en zorg dragen voor een ongecompliceerde turn-key oplevering van uw nieuwbouwwoning. 

Hoe komt u in aanmerking voor een woning in Fijn in Oosterwold, type Lentara? 

De vorming van uw collectief wordt voor u verzorgd door Semeijn Makelaardij. U kunt een optie op een woning door een account aan te maken op nieuwbouwinschrijving .nl. Zodra u een account heeft aangemaakt en compleet heeft ingevuld kunt u een optie nemen door een kavel aan te klikken en vervolgens op neem optie te klikken. Dan nodigen wij u uit voor een eerste informatiegesprek waarin u uitgebreid geïnformeerd wordt over de woningen en de bijzonderheden van Oosterwold.

Download nu de brochure over de woning!

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 370.000,- - € 429.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 127 m² t/m 140 m² Inhoud 446 m³ t/m 537 m³ Perceeloppervlakte 1355 m² t/m 1565 m² Start Verkoop 15-02-2019 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis