Mijn favorieten

Terug naar de resultaten

Omschrijving

LETOP: DE PRIJS IN GEBASEERD OP DE NIEUWE GRONDPRIJS IN OOSTERWOLD!


In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in Het Carré. Ruimtelijk wonen op een bijzondere plek.

Het Carré bevat 4 vrijstaande woningen op ieder een kavel van minimaal 1.188 m².

Het Carré is efficiënt ontworpen met de nadruk op effectiviteit. Door de zij-entree ontstaat een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 389.500,- tot € 389.500,- Gebruiksoppervlakte 122 m² Inhoud 450 m³ Perceeloppervlakte 1188 m² Start Verkoop 19-02-2019 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

LETOP: DE PRIJS IN GEBASEERD OP DE NIEUWE GRONDPRIJS IN OOSTERWOLD!


In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in Het Carré. Ruimtelijk wonen op een bijzondere plek.

Het Carré bevat 4 vrijstaande woningen op ieder een kavel van minimaal 1.188 m².

Het Carré is efficiënt ontworpen met de nadruk op effectiviteit. Door de zij-entree ontstaat een praktisch ingedeelde woning met een riante woonkamer, een fraaie woonkeuken en daarnaast een bijkeuken/berging met de wasmachineaansluiting en de warmtepomp installatie.

Op de eerste verdieping zijn drie riante slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig.

e woningen zullen worden opgeleverd conform de isolatienormen zoals deze zijn bepaald in het bouwbesluit dat geldig is op de datum van de omgevings-vergunningsaanvraag.

Iedere villa beschikt standaard over vloerverwarming op de begane grond.

Het Carré komt op de perfecte locatie voor een ieder die landelijk wonen, ruimte en vergezichten wil combineren met goede voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. De natuurlijke omgeving biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, joggen en golfen.

Ook voor kinderen is de omgeving één groot avontuur, extra versterkt door de aanwezigheid van Stadslandgoed de Kemphaan en het Zuiderzeespeelbos.

Het Carré gebruiksoppervlakte vanaf 122 m² kavelgrootte vanaf 1.188 m².

Voor de woning is een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar.

De kavels in Het Carré zijn groter dan die van een traditioneel nieuwbouwproject. Vanuit de ontwikkelvisie van Oosterwold gelden er een aantal specifieke regels voor de kavels in het gebied.

Kort samengevat dienen de kavels in Oosterwold te bestaan uit 25% roodkavel (bebouwbaar oppervlak).
Het aantal vierkante meters BVO dat maximaal mag worden gebouwd is 50% van het aantal vierkante meters beschikbaar roodkavel.

Verder moet 50% van de totale kavel worden ingericht met stadslandbouw. Op deze wijze blijft voor alle bewoners een groene en landelijke woonomgeving gewaarborgd. De letterlijke betekenis van stadslandbouw is het telen, oogsten en consumeren van voedsel in of in de nabijheid van een stad of dorp. Dit is uiteraard breed te interpreteren.

Tot slot mag maximaal 11% van de kavel worden ingericht als weg, moet er voldoende water worden gecreëerd (minimaal 2%) en is er minimaal 7% openbaar groen.

De bewoner als initiatiefnemer
Waar uw woning in Oosterwold zal worden gerealiseerd is nog niet definitief vastgesteld. Deze locatie  bepaald u namelijk zelf, gezamenlijk met de andere bewoners van Het Kwadrant. U zult samen met uw medebewoners een collectief vormen. Dit collectief zal in gemeenschappelijkheid en in samenspraak met de gemeente o.a de plek aanwijzen waar het project zal worden gerealiseerd.

De initiatiefnemer bent u dus zelf. Uiteraard zullen wij u in dit proces begeleiden, het collectief ontzorgen en zorg dragen voor een ongecompliceerde turn-key oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Het realiseren van uw eigen woning in Het Carré wordt voor u begeleidt door Semeijn Makelaardij in samenwerking met de ontwikkelaar en de aannemer van het project.

In de brochure treft u het stappenplan dat moet worden doorlopen. Wij willen u erop wijzen dat het geschetste tijdpad een indicatie is.

Voor inschrijving en optering van Het Carré werken wij samen met nieuwbouwinschrijving .nl. Wij willen u vragen een account aan te maken op nieuwbouwinschrijving .nl. U kunt dan op de website het door u gewenste bouwnummer aanklikken en de optie vastleggen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een informatiegesprek. Let op: alleen volledig ingevulde inschrijvingen worden verwerkt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 389.500,- - € 389.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 122 m² Inhoud 450 m³ Perceeloppervlakte 1188 m² Start Verkoop 19-02-2019 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.