Mijn favorieten

Terug naar de resultaten

Omschrijving

Let op: in verband met de initiatieven stop van Oosterwold alleen nog maar beschikbaar voor mensen die een informatiebijeenkomst bij de gemeente hebben bijgewoond of er binnenkort één hebben.

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in een schitterende Villa Nerium. Villa nerium is een gelijkvloerse woning geschikt voor jong en oud.

Villa Nerium bevat 4...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 468.000,- tot € 499.000,- Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 1440 m² Start Verkoop 17-06-2019 Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Let op: in verband met de initiatieven stop van Oosterwold alleen nog maar beschikbaar voor mensen die een informatiebijeenkomst bij de gemeente hebben bijgewoond of er binnenkort één hebben.

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in een schitterende Villa Nerium. Villa nerium is een gelijkvloerse woning geschikt voor jong en oud.

Villa Nerium bevat 4 vrijstaande woningen op ieder een kavel van minimaal 1.440 m2.

De belangrijkste bijzonderheden van Villa Nerium op een rij:

* Gelijkvloerse woning geschikt voor jong en oud
* Hoge plafonds waardoor de woning een unieke ruimtebeleving heeft. De nokhoogte in de woon- en slaapkamers is maar liefst 5,2 meter!
* Lange hal met eigenzinnig geknikte pui, hoog en schuine dak, dieptewerking en toegang tot de meeste vertrekken
* Drie volwaardige slaapkamers
* Een uniek overdekt buitenterras van 14 m2 die direct aansluit op de living, de lange veranda langs de zuidgevel (langsgevel), met toegangstrap naar de tuin
* Vanuit de Masterbedroom direct toegang tot de veranda via dubbele openslaande deuren
* Fraaie en bijzondere raampartijen met openslaande deuren, een dakraam in de keuken en patrijspoorten in de keuken en badkamer
* Ruime inloopdouche
* Bijkeuken (opstelplaats voor wasmachine en droger en tevens bergruimte)
* Standaard al 21 zonnepanelen, Lucht/water warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming, septic tank
* Grote vliering (7m2 nvo / 17m2 bvo) met stahoogte
* Standaard buitenberging buiten van 6m2
* Gladde wandafwerking (sausklaar)
* Keuze uit twee type dakplannen (volledig pannen of deels rietgedekt)
* Warme uitstraling door de toeplassing van Douglas gevelbekleding en eventueel een gedeeltelijke rieten kap
* Voldoet nu al aan de BENG norm (Bijna Endergie Neutraal Gebouw)
* Kalkzandsteen constructie met Douglas gevelbekleding en betonnen vloer.

De kavels van een Villa Nerium zijn groter dan die van een traditioneel nieuwbouwproject. Vanuit de ontwikkelvisie van Oosterwold gelden er een aantal specifieke regels voor de kavels in het gebied. Kort samengevat dienen de kavels in Oosterwold te bestaan uit 25% roodkavel (bebouwbaar oppervlak). Het aantal vierkante meters BVO dat maximaal mag worden gebouwd is 50% van het aantal vierkante meters beschikbaar roodkavel. Verder moet 50% van de totale kavel worden ingericht met stadslandbouw. Op deze wijze blijft voor alle bewoners een groene en landelijke woonomgeving gewaarborgd. De letterlijke betekenis van stadslandbouw is het telen, oogsten en consumeren van voedsel in of in de nabijheid van een stad of dorp. Dit is uiteraard breed te interpreteren.

Tot slot mag maximaal 11% van de kavel worden ingericht als weg, moet er voldoende water worden gecreëerd (minimaal 2%) en is er minimaal 7% openbaar groen.

De bewoner als initiatiefnemer:
Waar uw woning in Oosterwold zal worden gerealiseerd is nog niet definitief vastgesteld. Deze locatie bepaald u namelijk zelf met 3 andere deelnemers. U zult samen met uw medebewoners een groep vormen. Deze groep zal in gemeenschappelijkheid en in samenspraak met de gemeente o.a de plek aanwijzen waar de woningen zullen worden gerealiseerd. Door samen met 3 andere initiatiefnemers bij elkaar te bouwen kunnen de bouwplaatskosten worden verdeeld waardoor de aangeboden prijs kan worden gerealiseerd. Iedere individuele kavel voldoet aan alle voorwaarden van het gebied Oosterwold.

De initiatiefnemer bent u dus zelf. Uiteraard zullen wij u in dit proces begeleiden, de groep ontzorgen en zorg dragen voor een ongecompliceerde turn-key oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Het realiseren van uw eigen woning in Villa Nerium wordt voor u begeleidt door Semeijn Makelaardij in samenwerking met de ontwikkelaar en de aannemer van het project.

In de brochure treft u het stappenplan dat moet worden doorlopen. Wij willen u erop wijzen dat het geschetste tijdpad een indicatie is. Wij hebben een realistische planning voor u gemaakt op basis van de nu bekend zijnde uitgangspunten. Aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleent.

Voor inschrijving en optering van Villa Nerium werken wij samen met nieuwbouwinschrijving .nl. Wij willen u vragen een account aan te maken op nieuwbouwinschrijving .nl. U kunt dan op de website het door u gewenste bouwnummer
aanklikken en de optie vastleggen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een informatiegesprek.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 468.000,- - € 499.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 1440 m² Start Verkoop 17-06-2019 Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.