Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer 3 in Almere 1349

Bouwnummer 3

1349 Almere
Koopsom € 399.500,- v.o.n.

Omschrijving

Project FIJN IN OOSTERWOLD, TYPE LENTARA

LET OP!! DE NIEUWE GRONDPRIJZEN IN OOSTERWOLD ZIJN VERWERKT IN DE AANBIEDING!! 

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in het initiatief Fijn in Oosterwold, type Lentara. In Fijn in Oosterwold bevinden zich 4 hoogwaardig afgewerkte twee-onder-één-kap-woningen op een eigen kavel van maar liefst 1.354 m² of...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Project FIJN IN OOSTERWOLD, TYPE LENTARA

LET OP!! DE NIEUWE GRONDPRIJZEN IN OOSTERWOLD ZIJN VERWERKT IN DE AANBIEDING!! 

In de unieke omgeving van Oosterwold komt u te wonen in het initiatief Fijn in Oosterwold, type Lentara. In Fijn in Oosterwold bevinden zich 4 hoogwaardig afgewerkte twee-onder-één-kap-woningen op een eigen kavel van maar liefst 1.354 m² of meer. 

Het type Lentara is een fraaie, zeer energiezuinige woning (Bijna Energie Neutraal BENG) met een ruime beukmaat van 5,70 meter, vloerverwarming standaard op de begane grond en eerste verdieping, grote zolderruimte en een complete badkamer. 

De woningen worden All-electric gebouwd en standaard voorzien van een warmtepomp. 

Het woningtype wordt aangeboden in 4 varianten.

Basiswoning: € 370.000,-- VON
Basiswoning met uitbouw: € 399.500,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond)
Basiswoning met garage: € 399.500,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond) 
Basiswoning met garage en uitbouw: € 429.000,-- VON (inclusief de extra aan te kopen grond)

Fijn in Oosterwold, type Lentara is de perfecte woning voor een ieder die landelijk wonen, ruimte en vergezichten wil combineren met goede voorzieningen. De natuurlijke omgeving biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, joggen en golfen. Ook voor kinderen is de omgeving één groot avontuur, extra versterkt door de aanwezigheid van Stadslandgoed de Kemphaan en het Zuiderzeespeelbos. 

  
De kavel 
De kavels in zijn groter dan die van een traditioneel nieuwbouwproject. Vanuit de ontwikkelvisie van Oosterwold gelden er een aantal specifieke regels voor de kavels in het gebied. 

Kort samengevat dienen de kavels in Oosterwold te bestaan uit 25% roodkavel (bebouwbaar oppervlak). Het aantal vierkante meters BVO dat maximaal mag worden gebouwd is 50% van het aantal vierkante meters beschikbare roodkavel. 

Verder moet 50% van de totale kavel worden ingericht met stadslandbouw. Op deze wijze blijft voor alle bewoners een groene en landelijke woonomgeving gewaarborgd. De letterlijke betekenis van stadslandbouw is het telen, oogsten en consumeren van voedsel in of in de nabijheid van een stad of dorp. Dit is uiteraard breed te interpreteren. 

Tot slot mag maximaal 11% van de kavel worden ingericht als weg, moet er voldoende water 
worden gecreëerd (minimaal 2%) en is er minimaal 7% openbaar groen. 

De bewoner als initiatiefnemer 
Waar uw woning in Oosterwold zal worden gerealiseerd is nog niet definitief vastgesteld. Deze locatie  bepaald u namelijk zelf, gezamenlijk met de andere bewoners van uw collectief. U zult samen met uw medebewoners een collectief vormen. Dit collectief zal in gemeenschappelijkheid en in samenspraak met de gemeente o.a de plek aanwijzen waar het project zal worden gerealiseerd. 

De initiatiefnemer bent u dus zelf. Uiteraard zullen wij u in dit proces begeleiden, het collectief ontzorgen en zorg dragen voor een ongecompliceerde turn-key oplevering van uw nieuwbouwwoning. 

Hoe komt u in aanmerking voor een woning in Fijn in Oosterwold, type Lentara? 

De vorming van uw collectief wordt voor u verzorgd door Semeijn Makelaardij. U kunt een optie op een woning door een account aan te maken op nieuwbouwinschrijving .nl. Zodra u een account heeft aangemaakt en compleet heeft ingevuld kunt u een optie nemen door een kavel aan te klikken en vervolgens op neem optie te klikken. Dan nodigen wij u uit voor een eerste informatiegesprek waarin u uitgebreid geïnformeerd wordt over de woningen en de bijzonderheden van Oosterwold.

Download nu de brochure over de woning!

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 399.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 140 m² Inhoud 484 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk, SWK Garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.