Mijn favorieten

Aankopen


Met de aankoopbegeleiding van Semeijn Makelaardij verzekerd u zich van een deskundig prijsadvies, een professionele onderhandeling, een goede beoordeling van het contract, een uitgebreide bespreking van de koopakte, bewaking van uw ontbindende voorwaarden, begeleiding bij de oplevering en begeleiding bij het notarieel transport.

Hoe werkt het?

Wanneer u een interessante woning heeft gevonden maakt u een afspraak met de verkopende makelaar voor de eerste bezichtiging van het huis. 

Heeft u de woning eenmaal gezien en blijkt de interesse nog steeds te bestaan, dan is het tijd om contact op te nemen met Semeijn Makelaardij.Wij plannen dan met spoed een tweede bezichtiging in die door ons kantoor wordt begeleid. 

Onze makelaar inspecteert, samen met u de woning en wijst u na het bezoek op de door hem geconstateerde sterke punten en de tekortkomingen van het huis. Vervolgens geeft hij zijn mening over de waarde van de woning en beoordeeld hij hoe dit zich verhoud tot de door de verkoper gestelde vraagprijs.

De biedingsstrategie wordt met u besproken en vervolgens zal Semeijn Makelaardij namens u het openingsvoorstel doen aan de verkopende makelaar. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met factoren als de ontbindende voorwaarden, de gewenste opleveringsdatum, een eventuele bouwtechnische keuring etc. 

Indien gewenst zullen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur om de financiële kant van de zaak goed te laten bekijken. 

Wanneer de strategie heeft gewerkt dan is de woning gekocht en begint de verdere afwerking van het dossier. De koopakte wordt gemaakt, door ons beoordeeld, met u punt voor punt doorgenomen en vervolgens door u ondertekend.

Semeijn Makelaardij verzorgd vervolgens de verdere administratieve afwerking.

Tenslotte maken wij een afspraak voor de voorinspectie van de woning en begeleiden wij u bij het notarisbezoek.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring