Mijn favorieten

Column Almere Deze Week


De afgelopen weken zijn we druk geweest met schilderen, het aanpassen van de balie, het verhuizen en het verder inrichten van ons nieuwe kantoor. De laatste puntjes worden nog op de i gezet en dan is het helemaal klaar.


Vanuit deze nieuwe locatie gaan wij een nieuwe fase in. In het hart van Almere op een mooie zichtbare plek zijn we nog beter in staat om u van dienst te zijn bij de verkoop van uw woning. Het kantoor heeft een open en gezellig karakter en u bent van harte welkom voor een kop koffie. Wij zijn er alle werkdagen van 9:00 en 17:30.


Het verkopen van een woning is een vak. Semeijn makelaardij heeft de ervaring. Hans Semeijn is meer dan 30 jaar actief in de makelaardij in Almere. Ons team is klaar voor de toekomst en wij helpen u graag.


Wilt u weten welke verkoopstrategie het best past bij uw woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een informatiegesprek.


Dan kunnen wij u meteen alles vertellen over onze Openingsaanbieding die geldig is tot 31 maart 2024.

 

Wanneer u voor die tijd met ons een afspraak maakt voor de verkoop van uw woning dan krijgt u 20% korting op de courtage!
 

Dus bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Dat kan per telefoon op 0363030900 en per e-mail op info@semeijnmakelaardij.nl.


Semeijn makelaardij is uw specialist voor: Verkoop in Almere, Aankoop in Almere, Taxaties in Almere en daarnaast hebben wij de specialist voor Oosterwold in ons team

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring