Mijn favorieten

Ons Kantoor

In december 2009 is Hans Semeijn gestart met Semeijn Makelaardij. Nadat hij in 1993 kennis maakte met de woningmarkt van Almere heeft Hans als zefstandig makelaar met een compagnon en later als directeur van een nieuwe makelaardij twee kantoren in Almere opgezet en uitgebouwd.
Nu heeft Hans gekozen om als zelfstandig makelaar weer terug te gaan naar de basis.

Waarom is het makelaar zijn zo’n leuk en interessant vak? Dat heeft alles te maken met goed klantcontact, creativiteit en de afwisseling van het werk.

Om als makelaar goed te functioneren is het noodzakelijk om aandacht te kunnen besteden aan de opdrachtgever. Hoe groter de organisatie, hoe moeilijker dat is.

Terug naar de basis betekent dat Semeijn Makelaardij geen grote verkoopportefeuille wil opbouwen maar voor een beperkt aantal opdrachtgevers een optimale dienstverlening wil verzorgen. Immers: hoe meer opdrachtgevers, hoe minder aandacht voor u en uw woning.

Bent u van plan een woning te kopen? De aankoopbegeleiding van Semeijn Makelaardij is dan een echte aanrader.

Onze makelaar begeleidt u bij de bezichtiging, beoordeeld de woning op zijn waarde, bespreekt de onderhoudstoestand van de woning, adviseert indien nodig een uitgebreid bouwkundig onderzoek, bespreekt met u de te volgen aankoopstrategie, voert de onderhandelingen voor u, bespreekt de koopakte met u, begeleidt u bij de oplevering van de woning en verzorgt tenslotte een soepele overdracht bij de notaris.

Tenslotte is Semeijn Makelaardij in staat om u op korte termijn te voorzien van een taxatierapport tegen een redelijk tarief. Vanzelfsprekend zijn wij gekwalificeerd om NWWI taxaties uit te voeren zodat u onze rapporten door alle geldverstrekkers en de Nationale Hypotheekgarantie worden geaccepteerd.

Semeijn Makelaardij houdt zich niet bezig met hypotheken en verzekeringen. Dat laten wij over aan de specialist. Ook hier geldt: schoenmaker blijf bij je leest.

Bel ons voor een afspraak op: 0653917115 of mail op info@semeijnmakelaardij.nl

Semeijn Makelaardij

Kantoor Vestiging Semeijn Makelaardij

Adresgegevens

De Binderij 4
1321 EH Almere
KvK nummer: 3116332
BTW nummer: NL192907256B01
09:00 - 17:30