Mijn favorieten

Taxeren
 
In november 1999 in Hans Semeijn beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank in Lelystad. Vanzelfsprekend is hij ook gecertificeerd en ingeschreven in het taxateursregister van Vastgoedcert.

Sinds 1 januari 2010 is voor iedere hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) een gevalideerd taxatierapport vereist.

Hiermee is een grote stap vooruit gezet in de kwaliteitsbewaking van de taxatierapporten. Het opstellen van een taxatierapport is een serieuze aangelegenheid. De kredietcrisis en alle problemen die dit heeft veroorzaakt heeft er voor gezorgd dat de banken weer extra belang hechten aan een goede taxatie van het onderpand waarop hypotheek wordt verleend.

Semeijn Makelaardij is vanzelfsprekend in staat om voor u zo'n gevalideerd taxatierapport te verzorgen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat onze taxatierapporten door iedere geldverstrekker en de Nationale Hypotheek Garantie worden geaccepteerd.

Voor een snelle service en een goed taxatierapport tegen een fair tarief neemt kunt u contact opnemen door te klikken op de onderstaande link.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch bereiken op 036 8454212.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring