Mijn favorieten

Column Almere Deze Week


In de prijsklasse tot € 400.000,-- staan er momenteel slechts 60 bestaande woningen beschikbaar in het aanbod. Vandaar dat we zien dat de prijzen weer aan het stijgen zijn en dat we ook weer te maken krijgen met zwaar overtekende kijkmomenten.

De dalende trend in prijzen die vorig jaar september was ingezet is niet alleen tot stilstand gekomen, we zien nu dat de weg omhoog weer in ingezet en in een aantal buurten is de eerder opgelopen prijsdaling inmiddels al weer gecompenseerd naar het prijsniveau van voor september 2022.

Dit betekent dat het een goed moment is voor verkopers om zich weer te gaan bewegen op de markt. Latente verhuisplannen weer uit de kast te halen en zich te gaan oriënteren op de woningmarkt. Dat begint natuurlijk met een waardebepaling van de huidige woning. Pas als je weet wat je hebt kan je een inschatting van wat je kunt. 

Een oriënterend gesprek in uw woning met Semeijn Makelaardij is hiervoor een goed begin. Wij komen bij u thuis om uw woning te bekijken en geven u een advies over de prijs, verkoopstrategie en timing. Daarnaast kunnen wij je, via onze partners helpen aan een gedegen hypotheekadvies.

Het verkopen van een woning is een vak. Semeijn makelaardij heeft de ervaring. Hans Semeijn is meer dan 30 jaar actief in de makelaardij in Almere. Ons team is klaar voor de toekomst en wij helpen u graag.

Wilt u weten welke verkoopstrategie het best past bij uw woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een informatiegesprek.

Dat kan per telefoon op 0363030900 en
per e-mail op info@semeijnmakelaardij.nl.


Semeijn makelaardij is uw specialist voor: Verkoop in Almere, Aankoop in Almere, Taxaties in Almere en daarnaast hebben wij de specialist voor Oosterwold in ons team
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring